27 Ağustos 2015 Perşembe

Hayal Gücü


İnsan hayal ettiği kadar yaşarmış, o zaman şairlerin ölümsüz olması lazım ya da laf salatasını yiyecek kadar Mecnun olması lazım benim gibi. Hayal gücü zaaflardan en tehlikesiymiş o yüzden böyle bir giriş yaptım sevdiğim, bundan bana ne diyebilirim şu an ama ilerleyen günlerde ıstırap verici de olabilir çeken ben olacağım için bundan kime ne. Verdiğin acı gülün dikeni gibi gelir bana. Çünkü lütfün da, azabın da hoş...


Hayaller ebem kuşağı gibi rengarenk olması lazım ya da senin kadar güzel bu hayata bir daha gelmeyeceğiz ki. Ağladığımı görenler hiç olmamıştır çünkü şairler yazarak ağlar. G/öz yaşlarını beyaz sayfaya akıtır cananı için...

Şimdi sevdiğim hayallerimi anlatacağım duyar mısın yüreğimin sesini, hisseder misin sana duyduğum aşkımın ne kadar büyük olduğunu?

Yazmak ilk başlarda çocukça gelirdi şimdi sana yazılıyorum, yazdıkça. Rengarenk düşlerimi resme döküyorum. Sen Elif''imsin ilk aşkım, sen Mevlid'imsin sesin kulaklarım da çınlayan. sen aşksın, ben ise Kasva'yım. Çünkü lütfun da azabın da hoş.

Efsane Etrafoğulları

13 yorum:

Yorum yapmak ve siteye üye olmak isteyenler, Gmail hesabı ile siteye üye olabilir, Sitede yorum bölümünde, “yorumlama biçimi” yazan butondan “Google hesabı” yazanı seçerek yorumunuzu yazabilirsiniz.

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.