3 Haziran 2011 Cuma

Kristaller Ve Doğal Taşlar

dogal_taslar_enerji_veren_taslar
Günümüzde birçok taş fiziksel ve zihinsel hastalıkların tedavisinde kullanılmaktadır.
Taşlar tedavi yöntemi olarak kullanılmanın dışında zihinsel yetenekleri geliştirmek, ruhsal gelişime yardımcı olmak, pozitif enerjileri çekmek ve sezgileri güçlendirmek gibi birçok amaçla da kullanılmaktadır. Her taşın ayrı bir özelliği vardı ve istenen konularda bu taşlar takı olarak takılarak, evde bulundurularak yâda sürekli üzerinde taşınarak kullanılırlar.

Doğal taşlar milyonlarca süren bir zaman diliminde meydana gelirler. Oluşumları süresinde birçok doğal enerji vibrasyonunu üzerine alırlar. Taşların üzerinde birikmiş olan bu enerjiler taşları kendi enerji alanına alan insanlar üzerinde önemli pozitif etkiler oluşturur. Taşların yaptığı bu olumlu etkiler bilimsel olarak ispat edilmemiştir. Ancak ben denedim gerçekten işe yarıyor diyen birçok insanın bulunması günümüzde batı dünyasının doğal taşlara olan ilgisini arttırmıştır. Doğal taşlar ayrıca şans getirmesi amacıyla da kullanılmaktadır. Taşların iyi şansı üzerinde topladığı benzer titreşimlerin birbirini çektiği ilkesine göre doğrudur. Pozitif doğal enerjileri üzerinde taşıyan bir taş aynı şekilde pozitif enerjileri kendisine daha doğrusu kendisini evinde yâda üzerinde taşıyan insanlara çekecektir.

Doğal taşlar birçok hastalığa iyi gelmektedir. Sahip olduğu enerji alanının güçlü olması ve kişinin kendi enerji alanını etkilemesi taşların kişideki bloke olmuş ve hastalığa yol açan enerjiyi dengelemesini sağlamaktadır. Hastalıklar vücuttaki enerji dengesizliklerinden oluşmaktadır. Enerji alanı dengeye kavuştukça kişi canlanır ve kendisini çok daha iyi hisseder. Bilimsel anlamda taşların bu etkisi ispat edilmemiş olsa da birçok kişi deneyimlerinden taşların iyileştirici etki yaptığını kabul etmektedir. Sizde sağlık sorununuza iyi gelen bir taşı üzerinizde bulundurarak doğal taşların şifa verici etkisinden faydalanabilirsiniz. Ancak taşlarla tedavi alternatif tıp alanının içindedir ve tıbbi tedaviye destek olmaktadır…
tas Doğal taşlar ve faydaları
Taşların Kişilikleri

Evrende var olan her şeyin birbiri üzerinde bir şekilde etkisi olduğu bilinmektedir. Burada vereceğimiz bilgiler kısmen bilimsel sonuçlara dayanan ancak genelde tecrübelerle kanıtlanmış ya da eski inanışlardan gelen bir kısım inançları içermektedir. Yazılanların tümü bilimsel sonuçlara dayanmadığından dolayı, bunların doğruluğuna inanıp inanmamak ve değerli taşları bu amaçlar doğrultusunda kullanmak tamamen sizin kendi düşüncelerinize bağlıdır. Eğer bu konuda şüpheleriniz var ise; hoşunuza giden herhangi bir taşı 'etkilerini okumadan' seçip bir süre kullanmanızı, daha sonra kontrol etmek amacıyla o taşın etkilerini okumanızı öneririz.

Tal

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum yapmak ve siteye üye olmak isteyenler, Gmail hesabı ile siteye üye olabilir, Sitede yorum bölümünde, “yorumlama biçimi” yazan butondan “Google hesabı” yazanı seçerek yorumunuzu yazabilirsiniz.

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.