23 Temmuz 2022 Cumartesi

Nikola Tesla Evrenin Sırrı, 3, 6 ve 9



Titreşim, enerji ve frekans: 3, 6 ve 9

“Evrenin sırlarını bulmak istiyorsanız, enerji, frekans ve titreşim açısından düşünün.” 

 Nikola Tesla

 Tesla, 3, 6 ve 9 sayılarının ‘ilahi sayılar’ olduğunu belirttiği sayıların, doğada ve insan mavisi baskıda büyük önem taşıdığını anladık.

Peki, 3/6/9 tezahür yöntemi tam olarak nasıl çalışıyor? 

ADIM 1. TEZAHÜRÜNÜZE KARAR VERİN

Her şeyden önce, günlüğünüzü ve kaleminizi alın. Önümüzdeki 33 gün boyunca bunlara ihtiyacın olacak. Kalemi kağıda götürmenin gerçek bir gücü var, bu yüzden bir dizüstü bilgisayarda veya telefonda yazmak yerine bunu yazmanızı öneririm.

17 saniye süren bir tezahür düşünerek sürece başlayacağız (genellikle yaklaşık 2 cümle uzunluğunda) ama neden 17 saniye? 

Abraham Hicks’in okumaları, beynin odaklandığımız düşüncenin enerjisini yaratmasının 17 saniye süreyle, bu kadar süre boyunca bir olumlama tutmanın gücünü tekrar tekrar ortaya koyuyor. Örneğin, 17 saniye boyunca aşk düşüncesine odaklanırsak, beynimiz bu enerjiyi giderek daha fazla yaratmaya başlar ve sizi iddia ettiğiniz şeyle hizalar.

Her şey hayatına ne çekmek istediğine bağlı. Bu teknik, insanların parayı, aşkı, ev hareketlerini, yeni işleri karşılamasına yardımcı oldu. Evren, sizin için, başkaları ve gezegen için güvenli olduğu sürece, ortaya çıkarmak istediğiniz şeye bir sınırlama getirmiyor. Yöntemi deneyerek başarılı olanlar sonuçlarına kendileri bile inanmakta güçlük çekiyor.

Belirmeyi minnetle başlatın, duygu katın ve “hayatıma” kelimeleriyle bitirin. 

Örneğin:

“Evrenin banka hesabıma 10.000 Dolar çekmek için benimle aynı hizaya girdiği ve finansal özgürlük, neşe ve heyecanı hayatıma dahil ettiğim için çok minnettarım.”

Anahtar, çekmek istediğiniz duyguyu ve enerjiyi güçlendiren kelimeler kullanmaktır. Burada gördüğünüz gibi, özgürlük, neşe ve heyecan gibi kinaestetik kelimeler kullanıldı.

Başka bir örnek:

Unutmayın, 17 saniye iki cümle yazmak için gereken süre civarındadır, kelimelerinizi çekmek ve yükseltmek istediğiniz enerjiye hizaladıktan sonra, 369 tezahür yönteminin 33 gününün ilkine başlamanın zamanıdır.

ADIM 2. SABAH 3 KEZ GÜNLÜK

Her sabah uyanır uyanmaz günlüğünüzü alın. Yukarıda 3 kez yaptığınız 17 saniyelik uzun tezahürünüzü yazın. Bir şey gösterirken başarının anahtarı, duyguya, çekmek istediğiniz şeyin enerjisine, hayatınıza girdiğinde nasıl hissedeceğine odaklanmaktır.

Kaleminiz arzunuzu kağıda dökmeye başladığında, paranın hayatınıza geldiğini ve tasarruf hesabınızda sabırla oturduğunu görünce nasıl hissedeceğinizi hayal edin ya da ruh eşiniz geldiğinde hissedeceğiniz aşkı hayal edin ve tüm kalbinizle sizin için olduğunu biliyorsun.

Şimdi evrenin gerekeni yapacağına olan arzunu ve güvenini serbest bırak. Güne başla ve tezahürünüze tutunma, biliyoruz ki, çok sıkı tutunur tutunmaz, tezahürünüz ortaya çıkmaz çünkü evren eksikliği ve çaresizliği hisseder.

ADIM 3. GÜN ORTASINDA 6 KEZ GÜNLÜK

Bir sonraki adım günün ortasında, günlüğünüzü tekrar çıkarın ve yukarıdakiyle aynı tezahürü 6 kez yazın. Yine, öncekiyle aynı süreci takip edin, kendinizi nasıl hissedeceğiniz enerjisiyle, arzunuzla birlikte olmanızı hayal edin.

 ADIM 4. YATMADAN ÖNCE ARZUNUZU 9 KEZ YAZIN

Son olarak, yatmadan önce günlüğünüzü alın ve tezahürünüzü yazın, ancak bu sefer gün boyunca kullanılan aynı yöntemi izleyerek 9 kez. İlk 3 senaryo evrene niyet belirlemekti, aşağıdaki 6’sı onları güçlendirmekti ve son 9’u bu tezahürü taşa ayarlamaktı.

Abraham Hicks’in 17 saniyenin gücü ve enerji hizalaması üzerine yaptığı okumaların yanı sıra 369 tezahür yönteminin gücünü kullanarak, bu tekniğin bu kadar çok insan için inanılmaz derecede güçlü olmasına şaşmamalı.

33 gün boyunca (3 x 3 = 9 veya 3+3 = 6) 369 tezahür yöntemini izleyin ve hangi sihrin gerçekleştiğini görün.

369 TEZAHÜR YÖNTEMİ İÇİN İPUÇLARI

Tezahürünüz zaten sizinmiş gibi şu anda konuştuğunuzdan emin olun. “Yapacağım” veya “istiyorum” gibi kelimeler kullanarak evrenle arzunuz yokmuş gibi konuşuyorsunuz, bu da onu sahip olmadığınız daha fazlasını teslim etmeye yönlendiriyor. Şimdiki zamanda konuşun ve tezahürünüzün sizin olduğunu bilin.

Tezahürünüzün 33 gün bitmeden ortaya çıkabileceğine güvenin. Yine, ilahi zamanlama, kabul etmeye hazır olduğunuzda arzularınızın ortaya çıkmasını sağlayacaktır. 33 günün sonuna ulaşırsanız ve hala sihrin ortaya çıkmasını bekliyorsanız, umudunuzdan vazgeçmeyin. Bunu evrene salın ve yakında sizin olacağı inancına oturun çünkü onu sahiplendiniz.

İstikrarlı olun. Bunun gerçekten işe yaraması için, her gün bir sabah 3 kez, gün boyunca 6 kez ve uyumadan önce 9 kez yazmak için zamanı ayırmalısınız.

“Bilimin fiziksel olmayan olayları incelemeye başladığı gün, on yıl içinde varlığının önceki tüm yüzyıllardan daha fazla ilerleme kaydedecektir.” 

Nikola Tesla

“Üç, altı ve dokuzun ihtişamını bilseydiniz, evrenin anahtarını elinizde tutardınız.” 

Nikola Tesla

Kaynak ve İleri Okuma

Buggedspace.com

goalcast.com

wikipedia.org

369news.net

choosinggratitude.net

thefamouspeople.com

themanifestationcollective.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum yapmak ve siteye üye olmak isteyenler, Gmail hesabı ile siteye üye olabilir, Sitede yorum bölümünde, “yorumlama biçimi” yazan butondan “Google hesabı” yazanı seçerek yorumunuzu yazabilirsiniz.

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.