20 Aralık 2009 Pazar

Oyunlar ve Programlar


Worlds Best Board Games 2009 İndirmek için tıklayınız.

Satranç, Dama gibi 17 oyun bir arada toplam 40 MB

Screen Recorder v7.0.1.427 İndirmek için tıklayınız.



Screen Recorder, bir ekran görüntüsü yakalama programıdır. Program sayesinde tüm Windows pencerelerini, nesneleri, menüleri, dikdörtgen, serbest elle çizilmiş bölgeleri ve web sayfalarını kolayca kaydedebilirsiniz.

Kaydedilecek resim türü olarak BMP ve JPG seçilebilir. Program sadece resim de kaydetmez. Ayrıca televizyon, video kamera ve diğer ortamlardan oynatılan görüntüyü video olarak kaydedebilir. Bu sayede oynatılan görüntüyü ya da bir TV görüntüsünün belirli bir kısmının kaydı yapılabilir.

Nuclear Coffee DiscRipper v1.0.0.19 İndirmek için tıklayınız.

DVD, VCD ve Müzik Cd'lerini avi, mpeg, divx, mp3 gibi bilinen formatlara çevirmek için kullanılan bir program.

Xilisoft 3GP Video Converter v5.1.26.1023 İndirmek için tıklayınız.

Xilisoft 3GP Video Converter mükemmel özelliklere sahip bir video biçimi dönüştürme yazılımıdır. Özellikle mobil telefonlarda video izlemek için kullanılan 3GP, MPEG-4 ve 3G2 biçimlerine diğer video biçimlerinden Dönüşüm yapmak amacıyla kullanılan yazılım aynı zamanda bu video biçimlerinden diğer popüler video biçimlerine de dönüştürme yapabilmektedir. Dönüştürme işlemlerini oldukça hızlı biçimde gerçekleştirmekte ve çok kaliteli sonuçlara ulaşabilmektedir.

PDF Annotator 2.0.0.260 İndirmek için tıklayınız.

PDF Annotator, bir PDF düzenleme programıdır. Fakat diğer uygulamalardan farkı ise açtığınız PDF belgesi üzerinde çeşitli vurgulayıcı etiketler yapıştırabilmeniz. Örneğin, PDF dosyasındaki bir kısmı renkli kalemle çizebilir ya da üstünü keçeli kalemle belirgin hale getirebilirsiniz. Bu sayede PDF dosyasındaki önemli yerleri işaretlemiş olursunuz. Sadece bu kadar da değil, PDF dosya içine yazı yazabilir, resim ekleyebilir ve bunları düzenleyebilirsiniz.

Xilisoft Total Video Converter Ultimate 5.1.3.0926 Portable İndirmek için tıklayınız.

Xilisoft Video Converter, Tüm video ve görüntü kalitesi yüksek ve profesyonel dönüşümler yapabilen video Dönüşüm aracıdır. Programı benzerlerinden ayıran en önemli özelliği ise Dönüşüm yaparken çevirilecek ve ses formatları arasında hızlı çevrimi yapılacak Dosyanın formatının fark etmemesi. Her türlü dosya formatı arasında rahatça Dönüşüm yapabilir.

MoonStar Sözlük v3.4 Portable İndirmek için tıklayınız.

Yeni Moonstar Sözlük. 77402 kelimelik datası, Sesli sözlük desteğiyle size eski moonstar sözlükleri aratmayacağı kesin. Yapay zekâsı o kadar gelişmiştir ki aradığınız kelime datasında mevcut değilse dahi, ingilizce deyim bileşiminde mevcutsa anlamını getirir.

Wallpaper Slideshow Pro v2.4.1 İndirmek için tıklayınız.

Bu program siz çalışırken arkaplanda, masaüstünüze sizin seçtiğiniz bir düzine resmi yine sizin belirlediğiniz saniye aralıklarıyla duvar kâğıdı olarak döşer ve bu şekilde slide show yapar. Bu işlemi yaparken program penceresini gizleyebilirsiniz. Kurulum gerektirmez. Programı açtıktan sonra

Dosya seçeneğinden resimlerinizi seçerek başlayın. Slayt halindeki resimlerinizin aralarındaki geçiş süresini de değiştirebilirsiniz. Ayarlar seçeneğinden süre ayarlarını yapabilirsiniz.

Xilisoft MP4 Converter 5.1.26.0925 İndirmek için tıklayınız.

Xilisoft MP4 Converter, Adındanda anlaşılacağı gibi mp4 dönüştürücüdür. Kullanımı kolay, AVI, MPEG, WMV gibi popüler görüntü biçimlerini MP4 döndürmek için size yardımcı olacak güçlü bir dönüştürücür.

Desteklediği türler; AVI, MPEG, DivX, MOV, RM, WMV, 3GP, VOB, VCD, DV, H.264/MPEG–4 AVC, H.264/PSP AVC

Startup Faster 3.3.66 İndirmek için tıklayınız.

Kullanmadığınız veya kaldırdığınız programların dosyaları ve bağlantıları bilgisayarınızı açarken yavaşlatabilir. Bu programla hem bilgisayarınızın açılışını hızlandırmış olacaksınız, hem de sabit diskinizin ömrünü uzatmış olacaksınız.

WhiteSmoke 2.008 İndirmek için tıklayınız.

Bu program ile kuralına uygun ve hatasız bir İngilizce yazın örneği oluşturmanız oldukça kolay. İngilizce yazma tecrübenizi arttırmak ve hataları gidermek için hazırlanmış bu program içerisinde: gramer hata denetleme, yazım şablonları, İngilizce sözlük, mesleki yazım, e posta yazma şekilleri gibi birçok konuda çözümler bulacaksınız.

Portable Photo DVD Slideshow Professional 8.06 İndirmek için tıklayınız.

Televizyonda ve DVD kalitesinde izleyebileceğiniz slayt şovları yapmak ister misiniz? Bu program sayesinde tamamıyla DVD kalitesinde slayt şovlar yapabilirsiniz. Elinizde bulunan resimlerle istediğiniz şekilde albüm oluşturabilirsiniz. Bu albümlerinizi bir boş DVD’ye kopyalayarak uzun süre saklayabilirsiniz. Kopyalama özelliği programa dâhil edilmiş.

Portable Pinup Strip Poker İndirmek için tıklayınız.

14 farklı zorluk derecesiyle poker oynarken hem eğlenen hem de öğrenin.

Portable PanoramaStudio Pro v2.0.9 İndirmek için tıklayınız.

İsminden de anlaşılacağı üzere resimlerinizi birleştirerek panoramalar oluşturabileceğiniz, kaliteli bir program. Ayrıca istediğiniz resimleri ekleyerek kendinize ekran koruyucular oluşturabilirsiniz.

Advanced System Optimizer 3.0.560.4557 İndirmek için tıklayınız.

Advanced System Optimizer bilgisayarınız için gerekli olan tüm bakım ve korumayı bir arada sunan profesyonel bir bakım aracıdır. Advanced System Optimizer akıllı bilgisayar bakımı özelliği sayesinde birden çok temizliği aynı anda yapmayı hedefliyor. Gereksiz dosya temizleme, kayıt defteri düzenleme, disk birleştirme gibi temizlik işlemlerini tek tıklama ile gerçekleştirebilir. Özellikle oyun severlerin yardımına yetişen özellik, oyun sırasında arkaplanda çalışan programları ve çalan sesleri engelleyip, bilgisayar kullanıcılarının oyun oynarken performans düşüklüğü ve sıkıntı yaşamasının önüne geçiyor.

Bilgisayarınızdaki tüm donanımların sürücülerini tek tek takip etmeniz mümkün olmayabilir, Advanced System Optimizer bu özelliği sayesinde günlük sürücü taramasını yapıyor ve sizin önünüze bırakıyor. Bu sayede ise siz istediğiniz donanım sürücülerini seçebiliyorsunuz.

WinUtilities 9.1 + Portable İndirmek için tıklayınız.

WinUtilities bilgisayarınızdaki gereksiz dosyalar ve internet geçmişini temizleyerek sistem performansını optimize edebileceğiniz bir araçdır. WinUtilities size internet tarihıni, geçersiz kayıt defteri girişlerini kaldırmannızı, çerezleri bulup silmenizi ve yönetmenizi sağlar. WinUtilities programının içinde bulunan araçlar ile çift dosyaları, kısayolları, bozuk dosyaları bulabilir düzeltebilir veya güvenli şekilde kaldırabilirsiniz. Programın diğer özellikleri Diğer özellikleri güvenli dosya silme, Uygulama koruma, Veli Kontrol ve İzleme, Dosya Araçlar ve daha birçoğunu içerir.

TreeCardGames SolSuite 2009.9.9

SolSuite 2009, 502 adet yüksek kalite kart oyunundan oluşan bir koleksiyondur. Spider, Klondike, FreeCell, Pyramid, Golf, Busy Aces,Canfield, Forty Thieves, Four Seasons, Carpet, Flower Garden, Rouge etNoir, Monte Carlo gibi tüm favori kart oyunlarının yanısıra hiçbir yerde bulamayacağınız birçok oyunu içermektedir. Her oyun 9 trilyondan daha fazla açılıma sahiptir. Böylece kaç kere oynarsanız oynayın aynı oyuna denk gelme şansınız yoktur.

Kurulabilir. İndirmek için tıklayınız.

Taşınabilir. İndirmek için tıklayınız.

SaveFlash v4.1.0328 İndirmek için tıklayınız.

Save Flash ile internette gördüğünüz flash animasyonları, oyunları ve videoları zorlanmadan bilgisayarınıza yükleyebilirsiniz. Hatta YouTube videolarını da indirebilirsiniz. Save Flash programını yükledikten sonra mouse imlecini kaydetmek istediğiniz flash uygulamasının üzerine getirin ve sol üst köşede çıkan disket ikonuna tıklayarak istediğiniz işlemi yapın.

Portable Beauty Guide v1.2 İndirmek için tıklayınız.

Beauty Guide makyaj uygulamadan çekilmiş fotoğraflar için doğrudan fotoğraf üzerinde kozmetik kusurları düzeltir. Beauty Guide ile resimlerinizi orijinalden daha iyi hale getirebilirsiniz. Beauty Guide ile ruj, allık, göz, gölge uygulamak için yardımcı olacak ve toz; göz kapağı değişikliği, göz rengi, yumuşak kırışıklıkları ve göz şişlik şişliği azaltmak; birthmarks ve blemishes silmek ve beyazlatıcı diş gibi birçok şeyi değiştirebilirsiniz.

Magic Camera 6.4.0 İndirmek için tıklayınız.

Magic Camera görüntülü sohbetlerinizde kullanabileceğiniz fonksiyonel sanal kamera programıdır. Gerçek bir webcam görüntüsü ya da önceden kaydedilmiş bir video görüntüsünü sohbetlerinizde kullanabilirsiniz. Ayrıca çeşitli animasyonları, masaüstü görüntünüzü ve fotoğraf albümlerinizi karşı tarafa web kamera görüntüsü olarak aktarabilirsiniz. Program MSN Messenger, Yahoo! Messenger, Paltalk, Skype, AIM, ICQ, Camfrog, ANYwebcam ve birçok anlık mesajlaşma programlarında kullanılabilir. Web kamera görüntünüze hareketli animasyonlar, fotoğraf çerçeveleri, gülücük işaretleri ve birçok efekt katıştırabilirsiniz. Program aynı zamanda oluşturduğunuz görüntüyü kaydedebilmektedir.


Ufuk Serdengeçti

1 yorum:

  1. Artık kim, sana nasıl ulaşır?
    Öyle bir serüven ki hayat
    Karanlıkta Polyanna'lar,
    Işıklarda palyaçolar dolaşır.

    Yılmaz Odabaşı

    YanıtlaSil

Yorum yapmak ve siteye üye olmak isteyenler, Gmail hesabı ile siteye üye olabilir, Sitede yorum bölümünde, “yorumlama biçimi” yazan butondan “Google hesabı” yazanı seçerek yorumunuzu yazabilirsiniz.

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.