20 Aralık 2009 Pazar

Show My PC


Karşılıklı iki tarafın rızası ile kurulup, kullanılacak bir programdır. Karşı tarafın haberi olmadan bilgisayarına bağlanmak için kullanılamaz.

Uzaktaki bir bilgisayarı internet üzerinden kontrol edebilme imkânı sunan ücretsiz bir yazılımdır. Program yükleme gerektirmez. Bilgisayarınıza indirdiğinizde doğrudan çalışır. Bağlanacak bilgisayar ve bağlanılacak bilgisayarın programı indirmeleri gerekmektedir.



Bağlanılacak olan bilgisayar programı indirdikten sonra çalıştırdığında sağ taraftan dil seçimini yapabilir. Daha sonra "Bağlantı Aç" Zamanlanmış butonuna tıklandığında sağ tarafta bir parola oluşur. Bağlanacak bilgisayar ise programı açıp dil seçimini yaptıktan sonra pencerenin alt kısmında bulunan Bağlan butonuna tıklamalıdır. Bağlan butonuna tıkladıktan sonra açılan pencereye karşı bilgisayarda oluşan parolayı yazıp Tamam butonunu tıklaması yeterlidir. Tamam, butonunu tıkladıktan sonra karşı bilgisayar ile bağlantı kurulur ve masaüstünü gösteren bir pencere açılır. Bu pencerede uzaktaki bilgisayarı kontrol edebilirsiniz. Yapılan işlemleri anlık olarak her iki taraf ta görebilir.

Programı kurmak isteyenler burayı tıklayarak indirebilirler. Programı indirdikten sonra virüs taraması yapmayı unutmayınız.

Ufuk Serdengeçti

1 yorum:

  1. show my pcde güzel ama en güzeli ya msnden bağlanacaksın yada teamviewerdan:)

    YanıtlaSil

Yorum yapmak ve siteye üye olmak isteyenler, Gmail hesabı ile siteye üye olabilir, Sitede yorum bölümünde, “yorumlama biçimi” yazan butondan “Google hesabı” yazanı seçerek yorumunuzu yazabilirsiniz.

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.