6 Ocak 2010 Çarşamba

Sivrisineğin Kanadındaki Mucize


Hiç şüphesiz Allah, bir sivrisineği, hatta onun üstünde olanı da misal vermekten çekinmez. Fakat âmenû olanlar (Allah'a ulaşmayı dileyenler), onun Rab'lerinden bir hak olduğunu muhakkak ki bilirler.
Kâfirler (Allah'a ulaşmayı dilemeyenler) ise: "Allah, bu misalle ne demek istedi?" derler. (Allah) onunla birçoğunu dalâlette bırakır, birçoğunu da onunla hidayete erdirir. Ve fasıklardan başkasını dalâlette bırakmaz.

(Bakara Suresi Ayet - 26)

Merhaba saygı değer arkadaşlarım öncelikle hepinizi Allah'ın selamı ile selamlıyorum; selamun Aleyküm. Bugün gerçekten tüylerimi diken diken eden bir durumla karşılaştım ve bu karşılaşmış olduğum durumu sizlerle paylaşmak istedim.

"Her canlı Allah'ı tespih etmektedir" sözü Prof. Dr. Galin Biserof Asenof'u araştırmaya sevk eder. Kur'an-ı Kerim'i incelediğinde Bakara Suresi 26. ayette geçen sivrisinekleri araştırmaya başlar.
Sivrisineğin kanat sesini önce lazerli bir mikrofon yardımı ile kaydeder sonra sesi yavaşlatarak insan kulağının algılama ve konuşma ritmine uyacak seviyeye indirir ve kulaklarına inanamaz... Sivrisinek kanadının çıkardığı sesi bizzat kendim dinledim ve çok etkilendim sizlerin de bu sesi dinlemenizi tavsiye ederim.

Hepiniz Allaha emanet olun...

Musa Polat

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum yapmak ve siteye üye olmak isteyenler, Gmail hesabı ile siteye üye olabilir, Sitede yorum bölümünde, “yorumlama biçimi” yazan butondan “Google hesabı” yazanı seçerek yorumunuzu yazabilirsiniz.

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.