31 Aralık 2010 Cuma

Yılbaşı Resimleri


En güzel yılbaşı resimleri.























































4 yorum:

  1. TÜRK YALANLARI :))
    En azından şimdi dürüst olalım türk milleti gerekli gereksiz yalan konuşmaya bayılır.Bu sanırım hastalık gibi birşey birsüre sonra doğruyu sölemek akıllarına bile gelmez oluyor heralde..malesef kendini farklı göstermeye meraklı bir toplumuz..uyku tutmadı aklıma türk yalanları geldi sizlede paylaşayim dedim :) buyrun burdan yakın..

    SÜREKLİ AYNI KİŞİYLE EVLİLİĞİN EŞİĞİNE GELİP İPE SAPA GELMEZ SEBEPLERLE EVLENEMEYEN KADIN KİŞİSİ;
    Bunların hepsi ilk birkaç sene rıfkıcan bana aslında hasta aşkından ölüyo ama hep talihsizlikler aksilikler yüzünden böyle oluyo modundadır.Bu mod etrafa kabak tadı vermeye başladıktan ve partneri etrafca kınanmaya başlandıktan sonra kadın sucu üstüne alır ve insanlara aslnda kendi hataları oldugundan ne kdr cekilmez oldugundan fln bahsetmeye başlar.En son evre olarak (adamın kadından sıkılıp defetme devresi) kadın (adı mükerrem olsun) soranlara "rıfkıcanla biz cok farklıydık ben evlendikten sonra onun beni mutlu edemiyceğini anladım ve terkettim "
    Be güzel ablam be canım ablam sen her tanıştığın erkeği koca adayı olarak gören senelerce rıfkıcanla evlenmek icin bi taraflarını yırtan insan bunca zamandır anlayamadınmı seni mutlu edemiyceğini yoksa beynin en nihayetinde senle evlenmiyceği gerçeğini kabullendiğindemi kafan çalışmaya başladı? Bir erkek gerçekten seviyosa kaçak oynamaz maddi ve bitakım zorunlu manevi problemler dışındada boşuna vaktini harcamaz.sana benden bir sır : o senle sadece vakit gecirdi :)

    SÜHEYLA BELİNE KADAR OLAN SAÇLARINI KISACIK KESTİRMİŞ EN ACISIDA BOK GİBİ OLMUŞTUR HEMEN ARKADAŞI YETER E NASIL OLMUŞ DEMEYE KOŞAR :

    Yeter den gelen cevap tabiki bir Türk kızına yakışır şekilde "ayyy böbeğimm çook yakışmış inanmıyorumm valla bak süper olmuşsun bendemi kestirsem olur" oysa yeterin kör olma ihtimalini göze almazsak bok gibi olduğunu ve süheylanın kabak suratını iyice ortaya cıkardığını görmektedir ama bunu ona söleyemez sölememeli cısss!!
    Neden abi neden kötü olmuş demez şimdi burda onu üzmek istemem zaten olan olmuş vıdı vıdısı girer devreye.Güzel kardeşim sen o insanın gerçekten arkadaşıysan onu yalanlarla mutlu etmek yerine doğrularla mutsuz et en azından doğru yolu bulsun bidahakine suratını safiye aylaya benzeten sac kesimini yaptırmasın hem kökü onda deilmi takma kafana ölüme çare yok ;)
    10 SENELİK EVLİ ÇOCUĞU OLMAYAN KADIN KİŞİSİ :
    Bu kişiler doktor doktor gezip etrafa "biz çocuk düşünmüyoruz şuan daha anneliğe hazır deilim bla bla " demeyi meziyet görürler kimse yemez ama herkes yemiş gibi yapar şimdi yemiş gibi yapanlara dokundurmadan kadın kişisine geçmek istiyorum
    Ablam çocuk yapmak extra bir meziyet yada erdem gerektirmiyor bir kadın bir de erkek yetiyor :) ALLAH izin verirse oluyor nasip deilse olmuyor bu konuda ne diye yalan sölüyosun? Bu utanılacak bişeymi? edepsizlikmi ahlaksızmı görende kerhaneye düştün sanıcak töbe estafrllh..

    YanıtlaSil
  2. Sevgi bir tepki değildir.
    Eğer siz, "Beni severseniz, ben de sizi severim" diyorsanız, bunun adına ticaret derler, alış veriş derler,
    Sevmek; karşılık beklememektir.

    Jiddu Krishnamurti

    YanıtlaSil
  3. Noel ve Yılbaşı üzerimize doğru geliyor yine. O mide bulandırıcı ikili. Televizyon mağaralarından çıkan bütün o kalabalık. Aile toplantıları. Hiçlik, sahte sarhoşlar, sahte gülümsemeler, sahte insanlar. Bir şekilde atlatırız umarım, bir kez daha.

    Charles Bukowski

    YanıtlaSil
  4. Üç tutku yönlendirdi hayatımı:
    Sevgi açlığı, bilgi arayışı ve insanlığın acılarına yönelik dayanılmaz bir merhamet...

    Bertrand RUSSEL

    YanıtlaSil

Yorum yapmak ve siteye üye olmak isteyenler, Gmail hesabı ile siteye üye olabilir, Sitede yorum bölümünde, “yorumlama biçimi” yazan butondan “Google hesabı” yazanı seçerek yorumunuzu yazabilirsiniz.

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.