29 Haziran 2011 Çarşamba

ucacak.com: Tüm Uçak Biletlerini 5 Saniyede Buluyoruz


Ülkemizde havayolu ile seyahat artınca birçok havayolu şirketi kuruldu ve bunların farklı ücretlerde hizmetleri başladı. Biz de bu durumu gözönüne alarak ucuz uçak bileti arama bulma konusunda bir site hazırladık:

Sitemiz bir arama motoru mantığıyla çalışmakta ve eşzamanlı olarak, istenilen yöndeki tüm uçuşları ve fiyatların tarayıp size en uygun uçak bileti bulmak için çalışmaktadır. Sitemizde Türkiye deki tüm havayollarının (Türk Hava Yolları, AnadoluJet, AtlasJet, OnurAir, BoraJet, SkyAir, İzAir, Pegasus, SunExpress) uçuş parkurları taranmaktadır.

Ayrıca YolTur Seyahat acentası tarafından online bilet satışı da yapılabilmektedir. www.ucucak.com un Benzerlerinden farkı ise 1. si yukarıda yazdığım tüm havayolları şirketlerinin tamamını taraması 2. si ise sayfada ilk gördüğünüz uçak bileti fiyatının, ödeyeceğiniz fiyat olmasıdır. Hemen hemen tüm biletleme sitelerinde önce vergisiz fiyatlar gösterilmekte ve ödeme aşamasına gelince vergi ve ek masraflar eklenip ikinci bir fiyat karşımıza çıkmaktadır.

Ne yapıyormuşuz?

Bundan sonra uçmaya niyetlenince burayı tıklıyormuşuz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum yapmak ve siteye üye olmak isteyenler, Gmail hesabı ile siteye üye olabilir, Sitede yorum bölümünde, “yorumlama biçimi” yazan butondan “Google hesabı” yazanı seçerek yorumunuzu yazabilirsiniz.

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.