17 Ekim 2012 Çarşamba

Keçe İle Yapılan Süslemeler

Sizler için en güzel keçe ile yapılmış olan örnek çalışmaları bir araya topladık.
















3 yorum:

  1. "Sevmeyi istemek bile suç. Bu kendiliğinden varolmalı, soluk alır gibi, zorunluluk halinde."

    Jean Paul Sartre

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hata da Yaparım Doğru da…Severim de Sevilirim de, Üzerim de Üzülürüm de…!!! İşte Ben Buyum…! Bu Yüzden Kendimi, Hatalarımı, Duygularımı, Gelmişimi, Geçmişimi Seviyorum…! Hatalarımdan Gocunmuyorum, Doğruları Öğreniyorum, Geçmişi Siliyorum Sadece Ama Sadece Bu Güne Bakıyorum Ve de Geleceğe… Tecrübe Ediniyorum, Hatalarımdan Ders Alıyorum, Hayatı Tanıyorum, Güvenmemeyi Öğreniyorum…Hatalar İnsanlar
      İçindir, İnsan Hata Yapmadan Doğruyu Bulamaz… Geçmiş Adı Üstünde Geçmiş…! Beni Bugünümle, Kalbimle Vede Kalbiyle Değerlendirecek İnsanlara Şans Veriyorum… Arkamdan Konuşanlar Klişe Ama Sizin İçin Ancak Konuşulacak Konu Olurum…! Beni Yargılayanlar Devam Edin… Edin ki Kendi Hatalarınızı Örtün, Bakalım Ne Yanlışımı Bulabileceksiniz…? Silinmeyi Hak Edenler .Merak Etmeyin Silinmediniz…! Yeriniz Kalbimde Hep Hazır, Bana Birer Ders Birer Tecrübe Olarak En Güzel Yerde Silinmemek Üzere Kazındınız… Benle Uğraşanlar Siz de Aynen Devam…! Ne Kadar Önemli, Ne Kadar Değerli Olduğumu Bir Kere Daha Hissettiriyosunuz Bana Ve De Ne Kadar Doğru… Sonuç Mu? Sonuç Bu Hayat Benim!!! Gelene de, Gidene de Eyvallahım Var, Gelmişe de Geçmişe de Saygım... Kimsenin Hayatı Beni İlgilendirmez, Benimki de Kimseyi…Bunun İçin Yaşanılan Herşeye... Yaşatan Herkese Teşekkür Ederim..

      Ercan GÜRAKAR

      Sil
  2. Alıştım mı yokluğuna?
    Vaz mı geçiyorum varlığından?
    Tedirginim aslında,
    Ya başkasını seversem?
    İnan o zaman seni hayatım boyunca affetmem.

    Özdemir Asaf

    YanıtlaSil

Yorum yapmak ve siteye üye olmak isteyenler, Gmail hesabı ile siteye üye olabilir, Sitede yorum bölümünde, “yorumlama biçimi” yazan butondan “Google hesabı” yazanı seçerek yorumunuzu yazabilirsiniz.

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.