5 Ocak 2013 Cumartesi

Sarvan Travel - Yeni Tehlike

Daha önceleri La Fraise - A Plus Tur isimleri ile karşımıza çıkan ve - Hayalinizdeki Tatili Ertelemeyin - sloganıyla tatil hayallerinizi suya düşüren dolandırıcı şebekesinin son hali Sarvan Travel... (www.sarvantravel.com)

Ben bu şebekenin tuzağına 3 yıl önce düştüm. Önce bir AVM de telefon numaram alındı, ardından lüks bir otele davet edilerek orada da tatil yalanı ile param alındı.

Ben bu kişilerle görüşürken tabelalarında La Fraise yazıyordu. Bu isim şikayet sitelerinde yoğun şekilde deşifre olunca geride yüzlerce mağdur bıraktı ve tabelası indirilip yerine A Plus Tur ismi geldi.
Geçen yıldan beri bu yeni isimle para toplayıp A Plus Tur mağdurlarının oluşmasını sağladılar. Bu isim de şikayet sitelerinde deşifre olunca baktım iş yerinizdeki A Plus Tur Tabelasını indirip yerine Sarvan Travel tabelasını asmışsınız.

Seda Hanım - Taner Demir, değişmeyen tek isim sizsiniz.

Bu olay basit bir tüketici sorunu değil, tamamen insanların tatil hayalleri ile oynanarak nitelikli şekilde dolandırılma olayıdır.

Yurt genelinde görüştüğümüz diğer mağdur arkadaşlarla gerekli bütün delilleri bir araya getirdik ve yasal işlemlere başlamak üzereyiz.

Bunu okuyacak olan sizler de bu isimler karşınıza çıktığında dikkatli olun.

20.58
05 Ocak 2013

Levent Aydın

7 yorum:

  1. En verimli yağmur alın teridir.

    Cenab ŞAHABETTİN

    YanıtlaSil
  2. Allah belalarını versin umarım sakat kalırlar

    YanıtlaSil
  3. mahkemeye veren oldu mu?
    ne yapmalıyız
    paramızı nasıl kurtarabıliriz

    YanıtlaSil
  4. benim niyetim tüketici haklarına başvurmak ardından
    mahkemeye başvurmak

    YanıtlaSil
  5. Sunpark Otelcilik
    Sunpark Otelcilik San. Tic. Ltd. Şirketi

    Tel: (0212) 696 4250
    Adres: Eğitim Mah. 1. Açıkgöz Sok. Atak Plaza Ofisi No:16 Kadıköy, İstanbul, Türkiye
    Faks: (0212) 696 4280

    Sunpark Otelcilik : Namı diğer Sarvan Travel ve Aplus tur hakkında şikayettir!
    Kategori : Turizm » Tur Operatörleri » Para İadesi Şikâyetleri
    24 Ocak 2014
    Şikayet No : # 389
    Şikayet :Alo şikayet bölümünü ve Sarvan travel'i yaklaşık 1 yıldır takip ediyorum. Mağdurlardan biri de benim Sürekli isim değiştirerek hayali varlığını devam ettirmeye çalışan, hiçbir hizmet vermeden tümüyle vatandaşın parasını alıp üzerine yatmaya çalışan, İnsanların iyi niyetinden ve kanunların boşluklarından olabildiğince yararlanan, artık Türsab da kayıtları da gözükmeyen ve en son ismi SUNPARK OTELCİLİK olan, daha doğrusu olmayan bu duruma Türkiye Cumhuriyeti Devleti sınırları içerisinde ne olur birileri dur desin.artık. Bu birileri bir savcı olabilir, bir hakim olabilir, polis olabilir veya jandarma olabilir. Evet açıkça buradan Türkiye kamuoyuna suç duyurusunda bulunuyorum. Daha önce şahsi olarak Malatya Cumhuriyet Başsavcılığına internetten benzer birçok şikayeti toplayarak yaptığım suç duyurusu hiçbir şekilde dikkate alınmadı. Yılmadım noterden olmayan iki farklı adreslerine ihtarname gönderdim. Yılmadım türsab'a şikayet ettim. Yılmadım Tüketici mahkemesi sıfatıyla Malatya 3. Asliye hukuk mahkemesine dava açtım ve yaklaşık 8-9 ay sonra dava sonuçlandı tabi ki daha önceki davalarda olduğu gibi mahkeme salonuna dahi gelemeyen bu hayali tezgahın sahipleri davayı kaybettiler. Ama ben bunların izini sürmeye devam ediyorum. Herkese saygılar, selamlar


    Kaynak:
    http://www.alosikayet.com/sunpark-otelcilik-nami-diger-sarvan-travel-ve-aplus-tur-hakkinda-sikayettir-.html;jsessionid=d0fxKnyfm4Q0dvwnJ0ToABcE.undefined

    Sanırım bu da son adresleri;
    http://www.sundrella.com.tr/

    YanıtlaSil

Yorum yapmak ve siteye üye olmak isteyenler, Gmail hesabı ile siteye üye olabilir, Sitede yorum bölümünde, “yorumlama biçimi” yazan butondan “Google hesabı” yazanı seçerek yorumunuzu yazabilirsiniz.

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.