15 Mart 2013 Cuma

Çekirdek İnanç

Sevgili etraf dostları bugün farklı bir konuyu beraber irdeleyeceğiz.

Bir şeyin sizi engellediğini hissediyorsanız bunu nasıl değiştireceğinizi bilmiyor yine de değiştirmeyi istiyorsanız...
Yaşamınızda aynı olayların tekrar tekrar gerçekleşmesi sizi yordu ise... Çekirdek inanç çalışması yaptırabilirsiniz. Çekirdek inanç kişiliğimizi oluşturan ve ailemizden aldığımız olumsuz kalıplardan oluşur atalarımızdan gelen negatif kalıpları da içerir. Kendimizde reddettiğimiz ama etkisinin çoğunlukla farkına varmadığımız bir özelliğimizdir. Kendimiz olmamızı neyin engellediğini bulduğumuzda hayatta çok hızlı yol alırız. Bunu fark edip temizlemezsek hep aynı şeyleri yaşarız.

Yaşamınızı nasıl değiştirmenize yardımcı olur ?
Çekirdek inancınızın ne olduğunu ve nasıl dönüştüreceğinizi öğrendiğinizde, bolluk bereketi, mutluluğu ve başarıyı kendinize çekersiniz. İlişkilerinizde yaşadığınız tıkanıklık çözülür. Kendinizi olduğunuz halinizle ifade edersiniz. Yaşadıklarınızın nedenlerini daha net anlarsınız. Çocuklarınızda aynı çekirdek inançların oluşmaması için önlemler alırsınız. Bu çalışma kişisel gelişim amaçlı yapıldığı gibi kaygı, panik atak, fobiler, sınav başarısı, kilo verme gibi bir çok konu odaklı yapılmaktadır.

Diğer yöntemlerden farkı ne ?
Diğer yöntemler sorunun dallarını budarlar ama çekirdek inanç fark edilmediğinden ve değişmediğinden aynı sorunlar tekrar geri gelir. Ya da geçici olarak yaşadığınız problemi çözseniz bile çekirdek inanca bağlı başka bir problem sizi engellemeye devam eder.

İnsanın Çekirdek inancı bir tane midir?
Bütün tıkanıklarınızın nedeni tek bir baskın çekirdek inanca dayalıdır. Fakat çekirdek inancınızı besleyen inancın dalları vardır. Dolayısıyla hem çekirdek inanca hem sorunun dallarına çalışılır. Çekirdek inanç tam olarak fark edildikten sonra bütün başınıza gelen olumsuzlukların hep o çekirdek inançtan kaynaklandığını fark edersiniz. Bazı kişilerde bir adet baskın olmak üzere toplam 4-5 adet çekirdek inanç çıkmaktadır.

Çekirdek inancım nasıl temizleniyor?
Telefonda soru cevap şeklinde ve sezgisel yollar kullanarak çekirdek inancınız bulunuyor. Çekirdek inancı bulmak için NLP, aile dizimi, hedef 101, kuantum düşünce, koçluk yöntemleri, subliminal telkinler gibi birçok yöntem kullanılmaktadır. Ne gibi problemlerle karşılaştığınız uzmanlar tarafından analiz edilip çözümlenmektedir.

Tercih ve inanmak size kalmış.

1 yorum:

Yorum yapmak ve siteye üye olmak isteyenler, Gmail hesabı ile siteye üye olabilir, Sitede yorum bölümünde, “yorumlama biçimi” yazan butondan “Google hesabı” yazanı seçerek yorumunuzu yazabilirsiniz.

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.