5 Nisan 2014 Cumartesi

Rahim Duvarı İncelmesi İçin Nar Suyu

Kadın hastalıklarından biri olan rahim duvarı incelmesi sorunu yaşayan bayanların, önerileri dikkatle okuyup değerlendirilmesi gerekiyor.


Yapmanız gereken tek şey her gün iki bardak taze sıkılmış nar suyu içmek. Uzmanlar nar suyunu 30 gün boyunca düzenli olarak içerseniz rahim duvarı incelmesi sorununuz ortadan kalkar diyor. Marketlerde satılan %100 katkısız nar suyu da kullanılabilir fakat en sağlıklısı imkanınız varsa taze sıkarak hemen içmenizdir.

Nar suyunu rahim duvarı incelmesi olan hastaların içmesi gerektiğini vurgulayan uzmanlar, rahim duvarı kalınlaşmış olanlar, aşırı adet kanaması olanlar, düşük tansiyonlu kişiler, rahim miyomlarına bağlı ara kanama geçiren bayanlar nar suyundan kesinlikle uzak durmalıdır diyor. Rahim incelmesi probleminiz varsa doğal çözüm olan nar suyunu denemenizi öneriyorlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum yapmak ve siteye üye olmak isteyenler, Gmail hesabı ile siteye üye olabilir, Sitede yorum bölümünde, “yorumlama biçimi” yazan butondan “Google hesabı” yazanı seçerek yorumunuzu yazabilirsiniz.

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.