2 Nisan 2015 Perşembe

Cilt Kırışıklarına Gül Suyu Maskesi

Cilt için kullanabileceğiniz en doğal ürünlerden bir olan gül suyu; cilt lekelerine, göz altı morluklarına ve cilt kırışıklarına çok iyi geliyor.
Cildiniz için iyi bir tonik görevi de gören gül suyu, cildinizin canlanmasına ve tazelenmesine yardımcı olur. Cildin pürüzsüz bir görünüm almasını sağlar. Cilt kırışıkları için gül suyu ile yapılan bir maske tarifimiz var.
Malzemeler:
* Gül suyu,
* 1 çay kaşığı gül yağı,
* 1 çay kaşığı kayısı yağı,
* 1 çay kayığı avokado yağı,
* 1 çay kaşığı buğday yağı,
* 2 yemek kaşığı kil.
Hazırlanışı ve Kullanımı:
Cam bir kap içerisine önce kilimizi koyalım. Üzerine yağlarımızı ilave edelim ve iyice karıştıralım. Adeta bir krem kıvamına gelen karışımı göz ve dudak çevresi hariç tüm yüzümüze sürelim. 20 dakika bekletilip yıkayalım. Sonra gül suyu ile cildimizi iyice silelim. Bu maskeyi uygulamaya devam ettiğinizde cildinizin daha parlak ve pürüzsüz olduğunu göreceksiniz. Cildiniz kırışmayacak ve oluşan kırışıklar zamanla azalarak kaybolacaktır deniliyor. Biz diyenlerin yalancısıyız. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum yapmak ve siteye üye olmak isteyenler, Gmail hesabı ile siteye üye olabilir, Sitede yorum bölümünde, “yorumlama biçimi” yazan butondan “Google hesabı” yazanı seçerek yorumunuzu yazabilirsiniz.

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.