22 Haziran 2015 Pazartesi

Onlar için Bir Kap Yemek, Bir Kap Su

Onlar için Bir Kap Yemek, Bir Kap Su...

7 yorum:

  1. Sessiz dostlarımız için elimden geleni yapıyorum.Umarım bütün vatandaşlarımız bizler gibi duyarlı olurlar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şaire Hanımcığım, sen ve senin gibi hissedenler olmasa bu dünya hiç çekilmez. İyi ki varsın.

      Sil
    2. Sen de iyi ki varsın. :))

      Sil
  2. Allah onları yaratıp yaşam hakkı veriyorda birilerine ne oluyorda kem gözle bakıp acımasız oluyorlar.Aşikar ki onlar bize hatta ve hatta bizlerde onlara muhtaç iken lütfen onlara sahip çıkalım.Bana bu duyguyu verene teşekkür ediyorum.Aranıza ilk defa katılıyorum,yanlışlarım varsa hoşgörünüze sığınıyorum.


    YanıtlaSil
  3. Allah onları yaratıp yaşam hakkı veriyorda birilerine ne oluyorda kem gözle bakıp acımasız oluyorlar.Aşikar ki onlar bize hatta ve hatta bizlerde onlara muhtaç iken lütfen onlara sahip çıkalım.Bana bu duyguyu verene teşekkür ediyorum.Aranıza ilk defa katılıyorum,yanlışlarım varsa hoşgörünüze sığınıyorum.


    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haklısınız,sevimli dostlarımızı hor gören,hunharca davranan insanların biraz empati duygusunun gelişmesi gerektiğini düşünüyorum.Ne var ki onlar da bizler gibi hayat mücadelesi veriyor.Blogda da söylendiği gibi "BİR KAP YEMEK,BİR KAP SU" her şeye bedel.Biraz sevgi ve saygı da bunun en önemli katığıdır.
      Bu arada hoşgeldiniz.Zamanla biz sizi,siz de bizi tanırsınız.Sizin de dediğiniz üzere ben de bana bu duyguyu verene teşekkür ediyorum.

      Sil
    2. Aramıza hoş geldin Alposka, yorumundaki tüm sözlerinin altına parafımı atarım.

      Sil

Yorum yapmak ve siteye üye olmak isteyenler, Gmail hesabı ile siteye üye olabilir, Sitede yorum bölümünde, “yorumlama biçimi” yazan butondan “Google hesabı” yazanı seçerek yorumunuzu yazabilirsiniz.

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.