20 Temmuz 2015 Pazartesi

Çiçek Bahçesi


Çiçek Bahçesi
Mustafa Ekici

11 yorum:

  1. Harikasın Üstadım, çiçekleri hasedinden çatlatacaksın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gelin önce anlaşalım.Ben ne üstadım, nede ressamım.
      Sadece gördüğünü çizen amatör biriyim.
      Ama bana Paraf zorlu bir proğram verdi.Eğer tembellik yapmaz da başarırsam eğer;
      bir yılda HAMDIM süreci
      bir yılda PİŞTİM süreci ve
      son yılda ressam OLDUM diyebilirim.

      Sil
    2. Günün, ayın, yılın lafı mı olur. İnsanın pişme noktası farklıdır. Yaşamadan bilemeyiz. Sen bunlara kafanı takma, ne der çok bilmiş büyüklerimiz, su akar yolunu bulur. Yeter ki sen o suyun önüne taş koyma.

      Sil
    3. '' Su akar yolunu bulur. Yeter ki sen o suyun önüne taş koyma.''
      Bu söz bir çok şey için geçerlidir.

      Sil
    4. Anlayana sivrisinek bile serenat yapıyor. ;-)

      Sil
  2. Çizime kendimi öyle kaptırmışım kiara verip balkona çıktım.Yer minderine yayılı verdim.Sol elimle balkon demirini tutarak etrafı seyrediyordum,adamın biri arabasının arka kapısını açmış elinde torna vida tamir ediyor.Şunu çizsem mi ki diye düşündüm sonra da çöp bidonu dikkatimi çekti, adam çöpleri karıştırıyor bunu da çizsem mi düşünmeye başladım.Herhalde çizmekle kafayı sıyırmaya başladım nee!

    YanıtlaSil
  3. Alemsin hocam, beni çok güldürdün. Resim yapmaktan bilgisayara da giremez oldun. Ben bir ara tatile falan çıktın sandım. ;-)


    Gayet normalsin, kafayı sıyırmıyorsun aksine yaptığın işe öyle konsantre olmuşsun ki gözün dönmüş. ;-)

    YanıtlaSil
  4. Tatil mi ? Evet evdekilerin hepsini dünyanın ortasına gönderdim, tatil yapıyorlar.Bir başıma evde,hergün evin oturma alanını adımlıyorum.hele hele mutfakta başıma gelenler ise ooo bi başka felaket .Ne arayanım nede soranım olmayınca resimlerle konuşuyorum.
    sağlıcakla kalın

    YanıtlaSil
  5. Çocuklar böyledir işte. Evden çıkınca arkasına hiç bakmazlar. Sen bütün gün onları merak edersin ama onların aklı başka yerde. Hiç beklenti içinde olma. Beklentiler hayal kırıklığına sebep oluyor. Bu modellerin hepsi aynı diyorum gerisini sen anlarsın. ;-)

    YanıtlaSil

Yorum yapmak ve siteye üye olmak isteyenler, Gmail hesabı ile siteye üye olabilir, Sitede yorum bölümünde, “yorumlama biçimi” yazan butondan “Google hesabı” yazanı seçerek yorumunuzu yazabilirsiniz.

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.