12 Temmuz 2015 Pazar

Şila

Şila 
Temmuz 2015

8 yorum:

  1. şila annen ayaklarına beyaz ojemi sürdü yoksa,ben seni böyle hatırlamıyorum.Valla özledim Şilayı

    YanıtlaSil
  2. Annesi bayramlarda kırmızı oje sürüyormuş, çok yakışıyormuş. Ojeyi sürerken hiç kımıldamıyormuş.

    O farklı bir ruh.

    YanıtlaSil
  3. Bence de farklı, endamlı endamlı yürürken kafasını sağa sola sallamasına bitiyorum.Şila uzun süreden sonra beni görünce hızlı hızlı geldi üstüme atladı, beni yere yıktıve resmen benim dudağımdan öpmüştü.Beynimin arşivinde unutulmazlar arasına girdi.

    YanıtlaSil
  4. Şila'nın her hareketi özeldir. Bir gün susamış, cam kavanozu ağzında getirip kantinciye vermiş. Bu kadar da incedir çocuğum. Plastik kapta içmez.

    YanıtlaSil
  5. Hangi kapta yemeyi seviyorsa ,ben setini alayım.Bir gün mevkimin uzaklarında dolaşırken yolun karşı tarafında Şilayı gördüm ,göz göze geldik aman Tanrım bir gelişi var ki üzerime bir atladı.Yaa inan beni yine yıktı çünkü o çok güçlüdür ,sarmaş dolaş sarıldık. Epey peşimde beraber gezdik.Alış veriş merkezine gitmem gerekiyordu.Şiladan nasıl kaçarım diye düşün düşün olmuyo.Parka oturdum oda karşıya geçip beni gözetliyor.İnanamıyom bu kadar sadık bu kadar insan dostu olamaz.Onun bir dalgın olduğu an ki biz insanlar atlatmasını biliriz ya arkama baka baka onu atlatmıştım.
    Beni affedin.

    YanıtlaSil
  6. Şila bir yana dünya öteki yana...

    Çocuğun her hali özel. Sarıkız adında arkadaşı vardı. Biraz da onu seveyim dedim ama ne mümkün Şila hemen araya girdi Sarıkız'ı seviyor gibi yapıp benden uzaklaştırdı sonra da yanıma döndü. Ben de yine Şila'yı sevmek zorunda kaldım. :-)

    Şila varken başkasını sevmek ne mümkün.

    YanıtlaSil
  7. Fotoğrafa bayıldım.Belli ki sıcaklar onu da etkilemiş.Anlaşılan rahatına düşkün bir dostumuz. :-))

    O gerçekten çok şanslı...

    YanıtlaSil
  8. Sıcaklar herkesi malamat etti. :-)

    YanıtlaSil

Yorum yapmak ve siteye üye olmak isteyenler, Gmail hesabı ile siteye üye olabilir, Sitede yorum bölümünde, “yorumlama biçimi” yazan butondan “Google hesabı” yazanı seçerek yorumunuzu yazabilirsiniz.

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.