18 Ağustos 2015 Salı

İhtiras


Can anlık meseledir, yaşam meselesi. Tanrı öyle istemiş biz de bunu yaşamaya devam ediyoruz. Acaba Tanrı en büyük ihtiras sahibi olan varlık mıdır yoksa insanları yaratırken kainatı öyle bir kullanın ki benim gücümün altında eğilin mi demek istemiş. Orasını bırakalım din alimlerine zaten yaratanla çok uğraşıyorlar biraz da beyinlerini benim abuk sabuk sorularım için yorsunlar bari yanaklarına kan gider.


Ama ihtiras çok kötü bir şey olmasa şeytan ilk insana itaat ederdi. Demek ki insan ile şeytan ilk başta birbirini yerken, kim kime itaat edecek diye Tanrı kahkahalara boğuluyordu en büyük benim bana itaat edilecek diye... Neyse yarı inançlı sayılan kişiden din dersi yeter.

İhtiras sahibi olanlardan biri de benim, kazanma isteğim her zaman vardır ve yaratana şükür ki her zaman kendi kendime yetecek kadar kazanmaya çalışıyorum Para, güç, aşk ve seni...

İbadet etmekse aşk seninle daha güzelmiş gözünün içindeki pırıltı da namaza durmak. Allah'a yakınlaşmaksa aşk seninle daha güzelmiş ellerinin gül kokusu duyup kana kana su içmek. Bu duyguları yaşamak ihtiras ise seninle  daha güzelmiş. Çünkü ilk defa kazanmaya çalışıyorum. Canında anlık hatıra olabilmek için...

Efsane Etrafoğulları

1 yorum:

Yorum yapmak ve siteye üye olmak isteyenler, Gmail hesabı ile siteye üye olabilir, Sitede yorum bölümünde, “yorumlama biçimi” yazan butondan “Google hesabı” yazanı seçerek yorumunuzu yazabilirsiniz.

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.