17 Haziran 2011 Cuma

Hecelerinin Kelime Olmaya Koşuşunu Özledim

Ben seni çok özledim, senli olan her şeyi, sana sarılmayı sarılıp koklamayı, sımsıcak kalp atışını ellerimin arasından akıp giden saçının titrek tellerini özledim. Ben seni çok özledim derinliğinde kaybolduğum gözlerine ne demeli bilmem. Mühür gözlerinde ki derinliği beni sonsuzluğa sürükleyen ansızın hüzünlerin en çıkmazına iten o derin ve güzel gözlerini özledim.

Ben seni çok özledim, sesindeki çocuksuluğu varlığındaki coşkuyu ile kederin o muhteşem yoğruluşunu, olmadık zamanlarda olmadık benzetmelerini, hikâyelerini dinlemeyi mesela ile başlayan ve insanın ruhunu okşayan hecelerinin kelime olmaya koşuşunu özledim.

Ben seni çok özledim, yorgun bir akşamda belki bir cumartesi gününde yürürken yeşilliklerin içinde seni solumayı seninle yürümeyi özledim. Ben seni çok özledim seni seviyorum deyişinin içindeki seni ve şiirlerdeki her bir satırın sana dökülüşünü özledim. Ben seni çok özledim yağmur yağarken üzerime gözyaşlarımı bırakıp gökyüzüne başka bir yağmurla sana yağsın diye umut etmeyi özledim…

Ben seni çok özledim, kalbindeki insanlara rağmen orada sıkışacak bir yer bulmak ve dışarıda kalmamak için yaptığım çırpınışları özledim. Ben seni çok özledim. Kahırlanıp içimi dökmeyi Küsüp küsüp barışmamızı özledim. Seni kıskandığım günleri, hayallerimin sultanını özledim Ben seni çok özledim. Sesini özledim. Konuştukça içimi rahatlatan ben seni özledim. Yanımdayken bütün dertlerimi unutturan gözlerini özledim. Bir bakışınla içimde fırtınalar kopartan saçlarını özledim. Dokunduğumda içimi titreten ellerini özledim. Dokunduğumda ayaklarımı yerden kesen ama en çok ben senin sevgini özledim.

Ben seni çok özledim şiirlerimi okuyan gözlerini özledim. Beni sana getiren yollarını özledim sorun değil mesafeler diyen dillerini özledim. Kışın sonu bahardır mis kokunu özledim. Ben seni çok özledim. Baş başa kaldığımızda bakışını bana hasretle sarılışını gözlerinle gözlerime gülüşünü yüreğinden seni seviyorum deyişini özledim.

Sevda Mevsimi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum yapmak ve siteye üye olmak isteyenler, Gmail hesabı ile siteye üye olabilir, Sitede yorum bölümünde, “yorumlama biçimi” yazan butondan “Google hesabı” yazanı seçerek yorumunuzu yazabilirsiniz.

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.