17 Haziran 2011 Cuma

Süperonline


Süperonline Fiber İnternet ışık hızındadır.
Superonline Fiber İnternet Nedir?
Fiber İnternet, dünyanın en hızlı internet erişim teknolojisidir. Bu teknoloji ile artık Türkiye'de interneti ışık hızında kullanmak mümkün.

Fiber İnternet, geniş bant internet erişimi imkanı veren bir hizmettir. Çok kullanıcı ile yüksek bant genişliği isteyen birçok işlemi aynı anda yapabilme özelliğine sahiptir.

Superonline Fiber İnternet Neden Işık Hızında?
Fiber İnternet, geniş bant internet erişimi imkanı veren bir hizmettir. Altyapısında fiber optik kablolar kullanılır. Fiber optik kablolar bakır kablolardan farklı olarak bilgiyi elektrikle değil, ışıkla aktarır. Böylece, daha fazla bilgiyi çok daha yüksek hızlarda kesintisiz olarak ulaştırır. Yeni internetiniz ışık hızında çalışır.

İşte Süper Paket'te Superonline Fiber İnternet'in Süper Hizmetleri

Fiber İnternet
100 Mbps'e kadar, üstelik telefon hattına ihtiyaç duyulmadığı için sabit ücret ödemeden dünyanın en hızlı internetine bağlanmanızı sağlayan bir servistir. Şimdi internette yapacağınız her şey, her zamankinden kat kat hızlı!
Modem ve kurulum bizden!

Superplay
Superonline Fiber İnternet aboneleri, şimdi SuperPlay ile Lig TV futbol maçlarını internette HD görüntü kalitesinde canlı seyretmenin keyfini çıkarıyor.

Superonline Fiber İnternet aboneleri, şimdi SuperPlay ile dünyanın en çok seyredilen filmlerini, sürekli güncellenen film arşivimizden diledikleri anda satın alarak, internette DVD görüntü kalitesinde film izlemenin keyfini çıkarıyor.

Süpernumara
SüperNumara, Fiber İnternet erişimi üzerinden mevcut telefon cihazınızı kullanarak şehiriçi, şehirler arası, uluslararası ve GSM görüşmelerinizi herhangi bir sabit ücret ödemeden, ekonomik ve yüksek kalitede yapmanızı sağlayan Superonline Telefon Hizmeti'dir.

SüperNumara'nın Süper Avantajları

• SABİT ÜCRET YOKTUR, konuştuğunuz kadar ödersiniz.
• Görüşmelerinizde %40'a varan İNDİRİMLERLE, doya doya konuşursunuz.
• Tüm SüperNumara'lılarla 2010 sonuna kadar SINIRSIZ ve ÜCRETSİZ konuşursunuz.
• Taşınırken nakle gerek yoktur, SüperNumara ÖMÜR BOYU sizinle!
• HER YERDEN arayabilir, aranabilirsiniz.
• Hem internet hem telefon artık TEK FATURA'da!

Fiber İnternet hizmeti Türkiye'de hızla yaygınlaşmaktadır.
Oturduğunuz yerleşim alanı fiber altyapı bulunan bölgeler içerisinde ise; 0212 620 56 26 Superonline Müşteri Hizmetlerini arayarak veya online başvurarak abonelik sürecinizi başlatabilirsiniz.
· Adana'da
Çukurova, Seyhan
· Ankara'da
Batıkent, Bilkent, Çankaya, Çayyolu, Eryaman, Etimesgut, Oran, Sincan, Söğütözü-Çukurambar, Ümitköy, Yenimahalle
· İstanbul'da
Acıbadem, Ataköy, Ataşehir, Avcılar, Bahçeşehir, Bahçelievler, Bakırköy, Başakşehir, Bayrampaşa, Beşiktaş, Beykoz, Beylikdüzü, Büyükçekmece, Çekmeköy, Çengelköy, Esenler, Esentepe, Esenyurt, Eyüp, Fatih, Gaziosmanpaşa, Halkalı, İçerenköy, Kadıköy, Kartal, Kemerburgaz, Kuyumcukent, Küçükçekmece, Kozyatağı, Maltepe, Maslak, Pendik, Samandıra, Sancaktepe, Sarıgazi, Soğanlık, Soyak-Göztepe, Şişli, Taşdelen, Topkapı, Ümraniye, Üsküdar, Yakuplu, Zeytinburnu
· İzmir'de
75. Yıl, Bayraklı, Bornova, Buca, Çamdibi Bor-Koop, Çiğli, Esentepe, Evka-3, Gaziemir, İstasyonaltı, Karabaglar, Hatay, Karşıyaka, Konak, Mavişehir, Manavkuyu, Narlıdere, Örnekköy, Yeni Girne, Üçkuyular
· Bursa'da
Nilüfer - Özlüce, Osmangazi, Yeşilşehir, Yıldırım
· Kocaeli'de
Akçakoca, Derince, Gebze, Körfez, İzmit, Merkez

Fiberant
Adres: Yeşilbahçe Mh. Metin Kasapoğlu Cd.
Ayhan Kadam Ap. No: 52 Kat: 3 Daire: 12
Muratpaşa / ANTALYA

Telefon: 0 242 312 07 89

Fiberant İletişim Hizmetleri aldıktan sonra teşekkür etmek için burayı tıklayınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum yapmak ve siteye üye olmak isteyenler, Gmail hesabı ile siteye üye olabilir, Sitede yorum bölümünde, “yorumlama biçimi” yazan butondan “Google hesabı” yazanı seçerek yorumunuzu yazabilirsiniz.

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.