16 Kasım 2012 Cuma

Aplus Tur, Acentesinden Son Haberler

Arkadaşlar, bizim takip edebildiğimiz kadarıyla A Plus Tur bunların üçüncü firması, belki daha öncesi de vardı? Adamlar deşifre oldukça yeni firma kuruyorlar.


Tüketici mahkemelerinde açtığımız davaları kazanıyoruz ama karşımızda paramızı geri alabileceğimiz bir kimse yok. Bizim tavsiyemiz, bu dolandırıcılık olayını herkesin savcılığa da bildirmesi, bu sayede başka canların yanmasını engelleyebiliriz. 
Firma sahiplerini yakından takip ediyoruz, savcılık için detaylı bilgi isteyen arkadaşlar bize boremfood@gmail.com adresinden ulaşabilirler.
                                                             Levent Aydın  
16 Kasım 2012 02:58 
La Fraise Mağdurları
Mağdur edilenlerin sayısı arttıkça, Aplus Tur şirketi hakkında yeni bilgilere ulaşmak kolay oluyor. Bildiğiniz gibi bizler bu firmanın yakın takipçisi olarak daha fazla insanın zarar görmemesi için üstümüze düşeni, elimizden geldiğince yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz.

Aplus Tur ve La Fraise ile ilgili elinde bilgi veya belge olanlar lütfen bize ulaşın ki biz de diğer mağdurlara ulaştıralım.

Konu ile ilgili internet üzerinde araştırma yapmak istediğinizde, aşağıdaki etiketler ile ulaşabilirsiniz.

Etiketler: a plus tur, a plus tur şikayet, a plus tur şikayet hattı, a plus tur şikayetleri, aplus tur, aplus tur ikayetleri, aplus tur şikayet, aplus tur yorum, aplus tur yorumları, aplustur.com, devremülk, devretatil, sarvan travel, sarvan travel şikayet, sarvan turizm, tatil acentaları, tatil acenteleri, tatil şikayetleri, tatil sözleşmesi, www.aplustur.com, aplustur, aplustur şikayet, sarvan turizm, aplus tur, aplus tur şikayet, a plus tur, a plus tur şikayet, www aplustur com, a plus tur, a plus tur şikayet, a plus tur ile anlaşmalı oteller, a plus tur şikayet, a plus tur şikayet hattı, a plus tur şikayetleri, a plus turizm şikayet, şikayet a plustur, aplus, aplus tur, aplus tur otelcilik, aplus tur şikayet, aplus tur yorum, aplus tur yorumları, aplustur, aplustur com tr, aplustur com yorumlar, APLUSTUR OTELCILIK, aplustur şikayet, aplustur yorum, aplustur.com, devre tatil sarvan, devremülk, devretatil, hediye tatil, sarvan şikayet, sarvan traval üye olup pişman olanlar, sarvan travel, sarvan travel madurları, sarvan travel mağdurları, sarvan travel şikayet, sarvan travel şikayet hattı, sarvan travel şikayetleri, sarvan travel üyelik, sarvan turizim şikayet, sarvan turizm, sarvan turizm hediye tatil, sarvan turizm şikayet, sarvan turizm tr, sarvan turuzim, sarvantravel, savran, tatil, tatil acenteleri, tatil şikayetleri, tatil sözleşmesi, tur, Turizm, tuzak, www aplus tur com tr, www.aplustur.com

Konu ile ilgili diğer yazıları okumak için tıklayınız.

Sarvan Travel

Aplus Tur, Son Haberler

Aplus Tur, Acentesinden Son Haberler

Aplus Tur 2013

Aplus Tur

Aplus Tur, Sarvan Taravel

APlus Tur Mağdur Etmeye Devam Ediyor

APlus Tur Tatil / Şikayet

A Plus Tur Mağdurları

Aplus Tur, Neden Yaptın Bunu Bize?

3 yorum:

  1. Her şeyden biraz kalır.
    Diyor birileri, çoğulluk haklılıktır.
    Kavanozda biraz kahve,
    Kutuda biraz ekmek.
    İnsanda biraz acı.

    Turgut Uyar

    YanıtlaSil
  2. Eğer dikkat etmezseniz medya, mazlumlardan nefret etmenize
    ve zalimleri sevmenize sebep olur.

    Malcolm X

    YanıtlaSil
  3. Sarvan Travel - Sunpark Otelcilik (Aplus tur)

    Türkiye Kamuoyuna.
    Daha önceki adları La Fraise, Aplustur ( Demir İstanbul Yatçılık Ltd.Şti ) olan ve bundan önceki 6333 numaralı yetki belgesi Türsab tarafından iptal edilen turizm acentası 6081 numaralı yetki belgesi ile SARVAN TRAVEL ismiyle faaliyetlerine devam etmektedir. Bahsi geçen turizm firması bütün Türkiye'yi il il dolaşarak lüks otellerde toplantılar yaparak insanları aldatmakta ve paralarını almaktadır. Maalesef bizden de 3750 TL parayı kredi kartımızdan peşin çekerek aldılar. Sözde devre tatil adında 5 yıllığına bu paranın karşılığı olarak konaklayacağımız otellerin erken rezervasyon fiyatlarından da daha uygun fiyatlara tatil yapacaktık. Paketi tanıtırken herhangi bir otelin fiyatının yaklaşık yarısının konaklama bedeli, kalan yarısının da yemek bedeli olduğu söylenip, bizden alınan paranın karşılığı olarak her yıl gitmek istediğimiz otellerin konaklama bedellerini kendilerinin karşılayacağını, yemek ücretlerinin ise bizden isteneceği şeklindeydi. 19 Ocak 2013 günü Malatya'da Ramada otelde eşim adına yaptığımız sözleşmeden bir iki hafta sonra güya anlaşmalı oldukları otellerin Şubat 2013 tarihi itibarıyla fiyatlarını önemli tur firmalarının internet sitesinden bakarak öğrendim. Daha sonra SARVAN TRAVEL (APLUSTUR) görevlilerini arayarak kendilerinden de fiyat istediğimde sadece sözlü olarak (nedense e-mail'ime yazılı olarak fiyatları bir türlü göndermek istemediler) bazı otellerin sadece yemek bedeli olarak bizden istedikleri ücretin zaten şu an erken rezervasyon fiyatlarıyla hemen hemen aynı olduğunu gördüm. Oysaki biz zaten yatak bedellerini kendilerine ödemiştik yani erken rezervasyon fiyatlarının yaklaşık yarısının bizden istenmesi gerekirdi. İnternetten biraz araştırma yaptığımda bu firmanın yukarıda belirttiğim değişik adlar altında uzunca bir süredir insanları aldattıklarını ve paralarını aldıklarını öğrendim. Aloşikayet isimli internet sitesinde sadece son üç aya ait bi dolu benzer şikayet mevcuttur. Bunun üzerine geçen hafta eşimle birlikte internetten topladığımız şikayetleri, kendi açıklamalarımızı ve sözleşmemizin bir örneğini bir araya getirip Malatya Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunduk. Paramızı iade edemeyeceklerini söyleyip bunların sözleşmede yazmadığını belirttiler. Doğrudur sözleşme zaten tek taraflı ve bizlerin cayma hakkıyla ilgili tek bir satır yok. Devre tatil usul ve yönetmeliğinde açıkça tüketicinin cayma hakkıyla ilgili maddenin yazılması gerektiği belirtilmekte. Bu durumu açıklayıp noter kanalıyla bir ihtarname göndererek paramızın iadesini istedik. Şu anda Türkiye'nin hangi ilinde insanları aldatmaya devam ediyorlar bilmiyorum ama bu açıklamaları okuyan ve SARVAN TRAVEL (APLUS TUR) ismini duyan herkesin kesinlikle bu devre tatil paketinden almamaları gerektiğini bir vatandaşlık görevi olarak gördüğümü belirtip saygılar sunuyorum.



    Aradan oldukça uzun bir zaman geçtikten sonra tekrar herkese merhaba. Arkadaşlar Sarvan travel, Aplus tur isimleriyle Türkiye'nin çeşitli illerinde devre tatil satarak insanları dolandıran firma diyeceğim ama ortada firma falan da yok çünkü biraz önce Türsab'dan kontrol ettim 6081 nolu belgeden aradım maalesef kayıtları da gözükmüyor artık. Cep telefonuyla elimdeki numaralardan birini aradım çıkan bayana nereyle görüştüğümü söyledim gizlilik ilkesi gereği nereyle görüştüğümü söyleyemezmiş. Düşünebiliyor musunuz Türkiye'de faaliyet gösterdiğini iddia eden sözde firma gizlilikten bahsetmekte. Yeni adları SUNPARK OTELCİLİK SAN. TİC. LTD.ŞTİ. Maalesef bu isimle de Türsab'da kayıtları yok.

    Boraniç

    Kaynak:
    http://www.turkeyforum.com/satforum/showthread.php?t=707000#.U33ZENJ_ub8

    YanıtlaSil

Yorum yapmak ve siteye üye olmak isteyenler, Gmail hesabı ile siteye üye olabilir, Sitede yorum bölümünde, “yorumlama biçimi” yazan butondan “Google hesabı” yazanı seçerek yorumunuzu yazabilirsiniz.

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.