24 Nisan 2015 Cuma

Bağırsakları Temizlemek İçin En Etkili Doğal Tedavi Yöntemi

Bağırsaklar vücudun elektrolit dengesini sürdürmekten, vücuttan atıkların ve toksinlerin ortadan kaldırmaktan, sodyum (tuz), su, sindirilemeyen gıda maddeleri, besinleri ve vitaminleri absorbe etmekten sorumlu olan organdır.
Ancak zaman zaman düzgün bir şekilde çalışmadığında, bir dizi sağlık sorunlarına neden olmaktadır. Bağırsaklar işlevlerini tam anlamıyla yerine getiremediği zaman bazı atıklar ve toksinler bağırsakta emilmeye başlar. Bu sorun en kısa sürede teşhis ve tedavi edilmezse, böbrek ve karaciğer rahatsızlıkları gibi bazı ciddi hastalıklara yol açabilir.

Bağırsak tıkanması da, kolonda mukus kurar ve vücut için zehirli olan toksinler üretir. Bağırsak tıkanması çeşitli koruyucu katkı maddelerini ve diğer kimyasallar ile yüklenen sağlıksız gıdaların tüketilmesi sonucu meydana gelir. Ancak kolon temizliği ile kolayca bu zararlı kirleticileri maddeleri vücudunuzdan atabilirsiniz.

Lavman kullanarak bağırsaklarınızı temizleyebilirsiniz. Fakat bu yöntem özel bir ekipman gerektirir ve yanlış kullanımı sonucu yaralanmalara yol açabilir.

Bunun yanı sıra keten tohumu unu ile uygulayacağınız basit ve doğal bir tedavi sonrasında 3 haftada bağırsaklarınız ile ilgili tüm sorunlardan kurtulabilirsiniz. Günlük bir kaşık keten tohumu unu tüketerek dışkının tamamen bağırsaklardan atılmasını sağlayabilir ve bağırsaklarınızda ki parazitlerden kurtulabilirsiniz. Keten tohumu unu vücudumuzu istenmeyen toksinlerden temizlediği gibi aynı zamanda kanser, kalp hastalıkları, diyabet ve inme riskini de azaltır. Buna ek olarak kolesterol seviyelerini düşüren ve yağ metabolizmasını düzenleyen olumlu etkilere sahiptir.

Özetle, aşağıdaki belirtilerden bir yada bir kaçını yaşıyorsanız keten tohumu ununu kullanabilirsiniz:

Kabızlık, ishal, gaz, yorgunluk, şişkinlik
Baş ağrısı, hafıza kaybı, görme problemleri
Üst gastrointestinal sistem ve solunum yollarında hassasiyet ve yanma enfeksiyonları
Kilo alımı, düşük enerji, hazımsızlık
Kolit, gastrit, onikiparmak bağırsağı ve mide ülseri
İdrar yolları, pyelonefrit, sistit hastalıkları
Soğuk algınlığı, alerji, eklem ağrıları, kronik hastalıklar ve
Lipid metabolizması bozuklukları

Keten Tohumu Unu Tedavisi
3 hafta boyunca kahvaltılarda keten tohumu unu yiyerek bağırsaklarınızı temizleyebilirsiniz.

1. Hafta: 100 ml kefir ve 1 çorba kaşığı keten tohumu unu

2. Hafta: 100 ml kefir ve 2 yemek kaşığı keten tohumu unu

3. Hafta: 150 ml kefir ve 3 yemek kaşığı keten tohumu unu

Not: bunlar sadece tavsiyedir. Doktorunuza danışmadan denemeyiniz.

Kaynak: internet

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum yapmak ve siteye üye olmak isteyenler, Gmail hesabı ile siteye üye olabilir, Sitede yorum bölümünde, “yorumlama biçimi” yazan butondan “Google hesabı” yazanı seçerek yorumunuzu yazabilirsiniz.

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.