11 Mayıs 2012 Cuma

İyi ki Doğdun Gökdeniz


Sevgili Gökdeniz'im, ben senin küçüklüğünü bilirim diyerek söze başlayacaktım ama vazgeçtim. Küçüklüğünden asla söz etmeyeceğim aramızda kalsın. Seni tanımayanlar için kısaca seni özetlemeliyim ama hakkında söylenecek o kadar çok söz var ki özetlemek bile zor oluyor.
Çevresinde melek olarak bilinir bir tek kanatları eksik, kanatlanmasına az kaldı çünkü yaşamı boyunca çizgisini hiç bozmadı. İyilik yapmak için tek rakibi yine kendisidir.
Müthiş yemek yaptığını belirtmem gerek çünkü o konuda da kendisinin hayranlarından biriyim. Yorulmak nedir bilmez, neredeyse hiç oturmaz çünkü kimseye kıyamadığı için her işi kendisi yapmaya çalışır. Boşuna melek denilmez, kelimenin anlamını doldurur. Hayata hep pozitif bakmayı bildiği için etrafındakileri de hep kendi pozitif enerjisi ile sarar. Arada gülme krizine girmemize sebep olacak ince esprileri de vardır. Özellikle bir Ramazan yemeği ardından akrostiş şiir yazma konusunda bir harf eksikti ve o harfi sen tamamlayarak bizi bizden etmiştin. Saatlerce güldük, gözlerimizden akan yaşları silmeye vakit bulamıyorduk. Şimdi yazarken bile gülüyorum.

Sitemizde iki tane Gökdeniz olduğundan karışıklık olmaması için profil resmini de ekledim. Sen benim hafızamda hep buğdaylar arasında çevrendeki herkese sevgi ve bereket saçan bir güzelsin. Hayat sana hep güzel yüzü ile gülümsesin. İyi ki doğdun Gökdeniz ve iyi ki varsın. Doğum günün kutlu olsun. Sevdiklerinle birlikte uzun ve kaliteli bir ömür diliyorum.

24 Aralık 2011

Paraf

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum yapmak ve siteye üye olmak isteyenler, Gmail hesabı ile siteye üye olabilir, Sitede yorum bölümünde, “yorumlama biçimi” yazan butondan “Google hesabı” yazanı seçerek yorumunuzu yazabilirsiniz.

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.